בס"ד

neljapäev, 15.04.2021, 11:10
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » oktoober » 3 » Aserbaidzaani suursaadik Pakistanis andis intervjuu
  06:04
  Aserbaidzaani suursaadik Pakistanis andis intervjuu
  3. X. 12. a. Aserbaidzaani suursaadik Pakistanis Dashgõn Shikarov ütles intervjuus kohalikule News International väljaandele: "Aserbaidzaan teeb kõikvõimaliku, et jääda kõrvale Iisraeli - Iraani vastuseisust, ega luba Iistraelil kasutada Aserbaidzaani territooriumil asuvaid lennuväebaase.
   
  Siin pole midagi mõelda. Suur osa Iraani elanikkonnast on päritolult aserbaidzaanlased. Aserbaidzaan on Islami koostööorganisatsiooni liige ja seepärast ei või tekkida olukorda, mis võimaldaks kellelgi kasutada meie territooriumi selle organisatsiooni liikmesriigi vastu."
  vaatas: 492 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2021
  Free web hostinguCoz