בס"ד

kolmapäev, 10.08.2022, 03:40
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » jaanuar » 2 » "Ei" läbirääkimistele. Abu Mazeni terroristist nõunik
  19:31
  "Ei" läbirääkimistele. Abu Mazeni terroristist nõunik
  2. I. 12. a. Hamas kutsus palestiinlasi üles boikoteerima homset kohtumist Iisraeli läbirääkimisgrupiga: "See samm tähendab tagasipöördumist läbikukkunud poliitika juurde ja Iisraeli okupatsiooni tugevdamist."  
   
  PA esimees Abu Mazen nimetas on Kantselei nõunikuks Gilad Shaliti tehingu käigus vabastatud terroristi Muhammad Damara, kellele Iisraeli kohus mõistis 15 a. vanglakaristuse rea terroriaktide organiseerimise eest ja Iisraeli tankide tulistamise eest tankivastaste granaatidega. Sellise pehme karistuse sai Muhammad Damara tänu oma puudulikule sõjalisele väljaõppele. 
  vaatas: 606 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz