בס"ד

kolmapäev, 10.08.2022, 04:09
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » jaanuar » 16 » Iisraeli linnavalitsused streigivad
  08:00
  Iisraeli linnavalitsused streigivad
  16. I. 12. a. Iisraeli Linnapeade assotsiatsioon streigib tänasest protestiks mitmete linnavalitsuste eelarveid piiravate seaduste vastu. Seda pärast läbirääkimiste luhtumist Linnapeade assotsiatsiooni ja peaminister Netanyahu vahel.
   
  Streik tähendab, et linnavalitsused ei võta vastu külastajaid, lasteaedade abikasvavatajad, samuti linnavalitsuste poolt finantseeritud ringid ja lastetransport lasteaedadesse ja koolidesse ei tööta. Sotsiaalabi teenuseid antakse vaid erandkorras, tänavate koristamine ja prügi väljavedu linnadest on peatatud ja trahvikviitungeid valeparkimise eest ei kirjutata välja.
  vaatas: 659 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz