בס"ד

reede, 12.08.2022, 03:50
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » august » 3 » Iisraelis võõrutatakse suitsetamisest ajustimulaatori abil
  07:34
  Iisraelis võõrutatakse suitsetamisest ajustimulaatori abil
  3. VIII. 12. a. Iisraeli teadlased töötasid välja uue meetodi, mis lubab loobuda suitsetamisest isegi neil, kellele tavaline võõrutusravi ei ole tulemusi andnud. Meetod seisneb aju teatud piirkondade stimuleerimises elektromagnetiliste väljadega. Katsetati lootusetute suitsumeeste peal, kes on püüdnud suitsetamist maha jätta, kuid pole seda suutnud.

  Katsealuse pähe pandi spetsiaalne kiiver, mille kaudu saadeti ajju närvisüsteemi stimuleerivaid impulsse. Pärast kolmel nädalal toimunud kolmeteist 25minutilist seanssi jättis suitsetamise 40 % kontrollgrupis olnutest. Perspektiivis on võimalik sel moel vabastada inimesi ka narkootilisest sõltuvusest - loomkatsed on seni olnud paljulubavad.


  vaatas: 534 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 1
  0
  1 Raul   [Entry]
  Eks Kõigekõrgema lubadus õnnistada juutide läbi kõiki rahvaid püsib jõus.
  Ka eesti rahvas vajaks sellist seadet väga!

  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz