בס"ד

laupäev, 02.07.2022, 15:33
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » veebruar » 2 » Iraan on optimistlik
  17:21
  Iraan on optimistlik
  2. II. 12. a.  Iisraeli asepeaminister Moshe Yaalon ütles täna oma esinemisel julegeoleku probleemidele pühendatud Herzliya konverentsil, et plahvatus Iraani raketiobjektil Teherani lähedal möödunud aasta novembris tekitas tõsist kahju USAd ähvardavate Iraani rakettide loomisele.
   
  Siis hukkus 17 Iraani Revolutsiooni kaardiväelast, nende hulgas brigaadikindral Hassan Tehrani Moghadam, keda peeti Iraani raketiehituse väljapaistvamaks tegelaseks. Muuhulgas nimetati teda Iraanis "Shahhabi isaks". (Shahhab - Iraanis loodud ballistiline keskmaa rakett, mis moderniseeritud Põhja-Korea rakett Nodong-1.  Farsi keeles tähendab Shahhab "meteoor")
   
  "Iga inimese kaitstud objekti kohta võib saada infot. Iga objekti Iraanis võib rünnata. Ma ütlen seda kui endine kindralstaabi ülem...Läänemaadel on olemas ründevahendid ja Iraan jätkab oma senist poliitikat, kuni ta ei veendu, et Läänemaad sellise otsustuseni jõudsid. Täna usub Iraan, et sellist otsust pole olemas " jätkas Moshe Yaalon.
  vaatas: 572 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz