בס"ד

kolmapäev, 10.08.2022, 04:04
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » jaanuar » 26 » Iraani mosaiik
  18:23
  Iraani mosaiik
  26. I. 12. a. Endine Iisraeli kindralstaabi ülem kindralleitnat Gabi Ashkenazi ütles esinemisel Riikliku Julgeoleku Instituudis Tel-Avivis: "Me peame tegema kõikvõimaliku Iraani tuumaprogrammi puutuvas, sealhulgas kasutama Iraani-vastaseid sanktsioone, aga me ei saa välistada ka sõjalist lahendust. Iraani-vastaseid sanktsioone tuleb teravdada, kuna praegused ei ole talle eriti tundlikud. Samuti peame arvestama, et Iraan võib teha vea ja sulgeda Ormuzi väina".
   
  Iraani president Mahmud Ahmadinedzad: "EL naftaembargo ei kahjusta Iraani. Kui varasemad kaubandustehingud Euroopa riikidega moodustasid 90% Iraani kaubanduskäivest, siis täna moodustab see ainult 10% ja me saame hakkama ka ilma nendeta...Viimase 30 aasta vältel ei ostnud USA Iraani naftat ja iraani rahvas ei kannatanud selle läbi".
   
  Bushehri tuumajaama lähedal Iraanis kukkus alla 3 minutit pärast väljalendu Iraani õhujõudude hävitaja F-14. Mõlemad lendurid hukkusid. Põhjusena nimetatakse tehnilist riket.
   
   
  vaatas: 761 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz