בס"ד

teisipäev, 20.04.2021, 02:23
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » september » 25 » Kaitseminister Barak lähendas PA esimeest ja Iisraeli peaministrit
  08:29
  Kaitseminister Barak lähendas PA esimeest ja Iisraeli peaministrit
  25. IX. 12. a. Kaitseminister Ehud Barak peab vajalikuks, et Iisrael väljuks ühepoolselt Judeast ja Samaariast. Intervjuus päevalehele Israel HaYom pidas kaitseminister tähtsaks evakueerida nendest rajoonidest juudi asundused, säilitades samas asundusmassiivid, kus elavad kuni 90% nende piirkondade juudi asunikest.
   
  Selle kaitseminister Baraki plaanile reageeris juba eitavalt PA esimees Mahmud Abbas: "Juudi asundusblokkide ja Ida-Jeruusalemma  jäämine Iisraeli kontrolli alla on vastuvõtmatud...See hävitab Palestiina riigi eksistentsivõimaluse."
  vaatas: 500 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2021
  Free web hostinguCoz