בס"ד

kolmapäev, 10.08.2022, 00:57
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » jaanuar » 24 » Kas Venemaa hakkab Süüriast väsima?
  12:19
  Kas Venemaa hakkab Süüriast väsima?
  24. I. 12. a. Üks ustavamaid Süüria liitlasi täna on Venemaa. Seda on näidanud  viimased 10 kuud toetust Bashar al-Assadi reziimile.
   
  Poliitiline vaatleja Yevgeni Volk Moskvast arvab, et muudatused Venemaa suhetes Süüriaga võivad siiski varsti tulla: "Venemaa juhtkond on pettunud kujunenud umbseisuga, millest näib puuduvat väljapääs. Venemaa juhtkond paistab tulevat seisukohale, et Bashar al-Assad ei ole see inimene, kes võib jääda Süüria liidriks."
   
  Venemaa president Medvedevi erisaadik Aafrikas, Duumasaadik Mihhail Margelov on selles küsimuses konkreetsem: "Meie veto Julgeoleku Nõukogu otsusele oli viimane diplomaatiline samm, mis võimaldas meil toetada Süürias kujunenud olukorda status quo...Veto oli tõsine märk Süüria presidendile meie diplomaatiliste meetmete ammendumisest...Assad pidi sellest üheselt mõistma: tuleb lõpetada vägivald ja läbi viia vabad valimised."
  vaatas: 708 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz