בס"ד

reede, 12.08.2022, 03:32
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » august » 3 » Naer on tõesti terviseks
  07:31
  Naer on tõesti terviseks
  3. VIII. 12. a. Teadlased kinnitasid vana tõde - naer on tõepoolest parim ravim. Ta suudab haige jalule panna palju kiiremini kui paljud kõrgtehnoloogilised raviviisid. Kogu saladus on siin selles, et naer parandab vereringet.

  Viieaastased katsetused troofiliste jalahaavanditega haigetega näitasid, et naer stimuleerib diafragmat, mis omakorda mängib tähtsat osa kogu keha varustamisel verega. Just seetõttu paranevadki jalahaavandid kiiresti.

  Teadlased tulid järeldusele, et haigete hea hooldus, nende elurõõm ja regulaarne naer on tõhusad abimehed haigusega võitlemisel. Jalgade troofilised haavandid kaasnevad veenilaienditega ja rasvtõvega. Mida kauem haavandid on olnud ja mida suuremad need on, seda raskem on nendest vabaneda.
  Professor Andrea Nelson, kes juhtis uuringuid, ütles: "Tahate uskuge, tahate ärge uskuge, kuid selle haigusega patsientidel oleneb ravi jala veresoonte paremas verevarustuses. Ja naer kogu südamest aitab seda teha. Naer paneb diafragma liikuma ja vere kogu kehas paremini ringlema."

  vaatas: 514 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz