בס"ד

laupäev, 10.04.2021, 22:34
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » november » 13 » Netanyahu kohtus välissaadikutega
  05:33
  Netanyahu kohtus välissaadikutega
  13. XI. 12. a. Eile esines peaminister Netanyahu 70 välisriigi saadiku ees Ashkelonis: "Rahvusvaheline üldsus peab mõistma, et Iisraelil on täielik õigus ja kohustus kaitsta oma kodanikke. Me ei kavatse istuda käed rüpes ja jälgida praktiliselt igapäevaseid ründeid meie kodanikele, meie lastele.
   
  Miljon Iisraeli kodanikku elavad piirkonnas, kus neil on ainult 15 sekundit, et varjuda terrorirünnete eest. Tegemist on hirmsa sõjakuriteoga. Ükski teie valitsus ei lepiks sellise olukorraga ja ka meie ei lepi sellega. Mina kui riigi peaminister ei lepi sellega ja me teeme lõpu sellele kuritegevusele."
   
  Kohtumisel välisriikide saadikutega peatus peaminister Netanyahu ka Süüria piiril toimuval.
  vaatas: 531 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2021
  Free web hostinguCoz