בס"ד

kolmapäev, 10.08.2022, 00:38
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » mai » 11 » PA ajakirjanikel keelati suhtlemisvabadus
  08:39
  PA ajakirjanikel keelati suhtlemisvabadus
  11. V. 12. a. Jerusalem Post teatas viitega PA allikatele, et iga palestiina araabia ajakirjanik, kes kohtub oma iisraellasest kolleegiga, heidetakse välja Palestiina ajakirjanike sündikaadist. See otsus võeti vastu kohe pärast möödunud nädalal toimunud palestiina araablaste ja Iisraeli ajakirjanike kohtumist ülemaailmsel ajakirjanduspäeval.
   
  Taolised kohtumised toimusid ka varem poolte vahel Prantsusmaal, Norras ja Saksamaal.
   
  Seoses sellega tegi Fatah järgmise avalduse: "Me oleme taoliste kohtumiste vastu, sest nende siht on suhete normaliseerimine Iisraeliga. Iga (sündikaadi) liige, kes kohtub iisraellasega, vallandatakse".
   
  Möödunud nädalal boikoteeris PA ajakirjanike sündikaat USA Konsulaadi organiseeritud rahvusvahelise ajakirjanduspäeva tähistamist Ramallas. Sündikaat süüdistas USAd "Iisraeli toetamises" ja lubas "avaldada iga palestiinlasest ajakirjaniku nime, kes sellest osa võtab".
  vaatas: 587 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz