בס"ד

neljapäev, 30.11.2023, 05:32
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » august » 8 » PAs ollakse tuttavad Siioni tarkade protokollidega
  06:39
  PAs ollakse tuttavad Siioni tarkade protokollidega
  8. VIII. 12. a. Täna võtab Iisraeli välisminister Avigdor Liberman Jeruusalemmas vastu oma Austraalia kolleegi senaator Bob Carri.
   
  Välisminister Libermann tahab kohtumisel rõhutada Iisraeli mitmeid tõsiseid samme suhete parandamisel PAga. Nende seas 14. juulil vastuvõetud otsus anda täiendav tööluba Iisraelis enam kui viiele tuhandele PA elanikule, nädal hiljem kandis Iisrael PAle üle Iisraelis juba töötavatelt palestiina araablastelt võetava 180 miljoni sheekeli suuruse tulumaksu tulevaste maksude arvel.
   
  Siia kuuluvad ka kokkulepe Iisraeli Elektrikompanii ja PA Energeetikavalitsuse vahel, mille kohaselt Iisrael ehitab Jordani jõe orus neli alajaama, vastastikune lepe PA infrastruktuuri arendamisek rajoonis C ja kontrollpunktide vähendamine Judeas ja Samaarias.
   
  Peaminister Liberman rõhutas, et "palestiinlased reageerisid üllatavalt nendele Iisraeli hea tahte avaldustele". 24. juulil saatis PA ELe läkituse, milles ta süüdistas Iisraeli "varguses, PA loodusvarade ekspluateerimises, Gaza sektori blokaadis, juudi asunduste ehitamises, juudi asunike vägivallas..."
   
  Iisraeli välisminister märkis, et PA nimetatud läkitus ELe "meenutab Siioni tarkade protokolle või Der Stürmeri (natsi-Saksamaa antisemiitlik leht) töödeldud materjale. 
  vaatas: 681 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 1
  1 Raul  
  0
  Vargusest:
  "Kes teistele nime annab, see ise seda kannab.."
  - eesti vanasõna

  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2023
  Free web hostinguCoz