בס"ד

teisipäev, 27.07.2021, 16:36
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  «  märts 2012  »
  SuMoTuWeThFrSa
      123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  25262728293031
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » märts » 19 » Prantsusmaal tapeti juudi lapsi (täiendatud)
  13:45
  Prantsusmaal tapeti juudi lapsi (täiendatud)
  19. III 12. a. Toulouses (Prantsusmaa) rünnati juudi kooli, mille käigus tapeti kaks last. Prantsusmaa meedia teateil avati tuli koolibussi ootavate laste pihta. Kolm last on raskes seisundis. Ründaja põgenes.
   
  Prantsusmaa siseminister Claude Gueant käskis tugevdada julgeolekumeetmeid.
  Möödunud nädalal tapeti samas Prantsusmaa osas 3 dessantväelast, veel kaks said haavata.
   
  Raadio "Europe 1" andmetel kasutas mõrvar kooliõues kaht liiki relvi: automaatrelva kaliibriga 11,43mm ja relva kaliibriga 9 mm.
   
  Prantsusmaal elab 700.000 juuti.
   
  16.58  4 juuti - õpetaja ja 3 õpilast - said surma nimetatud terroriaktis, mitmed õpilased said haavata.  Päevaleht "Haarez" kirjutab, et koolis töötav 30 aastane õpetaja oli Jeruusalemma rabi Yonathan Sandler. Samas said surma tema kaks poega: 6aastane Arye ja 3aastane Gavriel. Hukkus ka 8aastane tüdruk. 17aastane nooruk on väga raskes seisundis.
   
  Mootorrattur avas orienteeruvalt kell 8 hommikul kõigepealt tule väljaspool kooli, mille ees seisid lapsed ja õpetajad.Seejärel sisenes mõrvar kooli, kus jätkas tulistamist, misjärel ta põgenes.
   
  Prantsusmaa siseminister käskis tugevdada kõigi juudi koolide julgeolekut riigis.
   
  Iisraeli Raadio sõnutsi õpivad selles juudi koolis 200 last.
   
  Prantsusmaa siseminister Claude Gueant ja peaminister Nicolas Sarcozy sõitsid kohe Toulouse.
   
  Iisraeli peaminister Binyamin Netanyahu ütles: "Täna toimus Prantsusmaal julm juudimõrv. Tapetute seas olid ka lapsed...Ei saa eitada, et selle hirmsa kuriteo põhjustasid julm ja halastamatu antisemitism.
   
  Olen kindel, et Prantsusmaa president Nicolas Sarcozy, kellega ma hiljem räägin, (peaminister tegi selle avalduse partei "Likud" istungil) teeb kõikvõimaliku mõrtsuka kiireks leidmiseks. Ma luban Prantsusmaale igakülgset abi uurimise läbiviimisel.
   
  ...Ma ei kuule hääli ÜROst, mis mõistaksid hukka selle ebainimliku kuritöö. Kuulen aga, et ÜRO inimõiguste komisjon võttis vastu HAMASi esindaja. Seesama esindaja mõistis hukka USA poolt läbi viidud terroristi Usama bin Ladeni likvideerimise. See esindaja esindab organisatsiooni, mis tapab vahet tegemata lapsi ja täiskasvanuid, mehi ja naisi.
   
  Selle ebainimliku mõrva päeval võtab ÜRO inimõiguste komisjon vastu selle organisatsiooni esindaja, mis tegeleb palju aastaid juutide tapmisega. Ma tahan öelda sellele inimõiguste komisjonile - pole mingit sidet teie ja inimõiguste vahel."
  vaatas: 632 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2021
  Free web hostinguCoz