בס"ד

kolmapäev, 10.08.2022, 03:24
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » jaanuar » 15 » Rabi Ovadya palvetab Husni Mubaraki elu pärast
  18:57
  Rabi Ovadya palvetab Husni Mubaraki elu pärast
  15. I. 12. a. Partei SHAS vaimne juht Rabi Ovadya Yosef palvetas möödunud Shabbatil endise Egiptuse presidendi Hosni Mubaraki eest: "Mubarak tõi Egiptusele lugupidamist. Praegu kannatab ta tagakiusamist. Ma palun Käigevägevamat, et Ta täidaks kohtunike südamed tarkuse, mõistmise ja teadmisega, et nad lõpetaksid kohtupidamise Mubaraki üle, et nad tunnistaksid ta süütuks. Pärast seda tahan ma paluda talle tervenemist."
   
  Pärast palvet jutustas Rabbi oma 28 aastat tagasi toimunud kohtumisest Mubarakiga: "Ma olin siis Iisraeli pearabi ja kuulsin, et Egiptuses taheti ehitada uus tee, mis pidi kergendama kohalike elanike elu. Plaanikohaselt pidi tee minema läbi juudi kalmistu. Koos minuga oli kohtumisel president Mubarakiga Rabi Arje Dery. Mubarak võttis meid vastu kui kuningliku perekonna liikmeid. Me selgitasime talle oma probleemi ja palusime projekti sisse viia muudatus. Ja ta nõustus."
   
  Kohtumise lõpus palus Mubarak Rabi Ovadyalt  õnnistust.
  vaatas: 805 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz