בס"ד

reede, 16.04.2021, 01:08
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » jaanuar » 12 » Süüria kristlased peavad endid reedetuiks
  14:51
  Süüria kristlased peavad endid reedetuiks
  12. I. 12. a. Süüria katoliku kiriku pea patriarh Ignatius Yosif III kritiseeris Saksamaa infoagentuurile DPA antud intervjuus teravalt Bashar al-Assadi totalitaarreziimi võrdselt läänemaailmaga, kes "ootab mugavalt islamistide järjekordset triumfi, mis toob veel ühe iidse Ida kogukonna hävimisele."
   
  6% Süüria elanikkonnast moodustavad kristlased, kes kardavad sunniitide võimuletulekut, mis võib viia kristlaste hävitamisele maal:
  "Meie, Lähis-Ida kristlased, oleme pettunud USA ja EL poliitikas. Eurooplased ja ameeriklased vaatavd Lähis-Ida probleemi eranditult poliitili-majanduslikust seisukohast. Nad on seisukohal, et islamifanaatikute võit on vältimatu ja nad andsid alla. Meie, kristlaste seisukohast, meid reedeti...Meid süüdistatakse selles, et toetame reziimi, aga meie ainus püüd seisneb selles, et kõik kogukonnad elaksid rahus...On tõsi, et Süüria on politseiriik ja siin on palju poliitvange. Aga kui jutt on konfliktist, pole julgeolekul võimalik taastada kord jõudu kasutamata."
  vaatas: 567 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2021
  Free web hostinguCoz