בס"ד

laupäev, 13.08.2022, 07:55
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » mai » 16 » Teaduslik fantastika kaasaegsest spionaazist
  12:40
  Teaduslik fantastika kaasaegsest spionaazist
  16. V. 12. a. Viimasel ajal on islamiriikide meedia kirjutanud loomadest, kes pärast "väljaõpet" Mossadis tegelevad spionaaziga araabia riikides. Viimane sensatsioon sellel teemal ilmus Türgis, mille võimud usuvad, et hiljuti leiti riigi territooriumil lind, keda Iisrael kasutas spionaazi tegevuseks.
   
  Nagu kirjutas Iisraeli päevaleht Yediot Aharonot algas spiooniromaan pärast seda, kui üks türgi talumees leidis maast surnud linnu, kelle ühelt rõngastatud jalalt võis lugeda "Israel". Kõige veenvamaks tõendiks ei peetud siiski mitte alumiiniumrõngast, vaid linnu puhevil sõõrmeid, mis viisid mõttele implanteeritud elektronseadmest.
   
  Asja teeb meeldivaks araabia riikide piiritu usk Iisraeli tehnoloogia võimalustesse.
  vaatas: 635 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz