בס"ד

reede, 12.08.2022, 03:43
UudisedSisend
Block title
tora
 • Riho Esko Maimets

  web camera kotel

  IISRAEL
  ...

  Block title
  Kalender
  statistika

  Online vaid: 1
  külalist: 1
  liikmed: 0
   
  Uudised » 2012 » juuli » 30 » USA presidendikandidaat Mitt Romney kohtus peaminister Netanyahuga
  05:17
  USA presidendikandidaat Mitt Romney kohtus peaminister Netanyahuga
  30. VII. 12. a. Eile kohtusid peaminister Binyamin Netanyahu ja USA Vabariikliku partei presidendikandidaat eelseisvatel USA presidendivalimistel Mitt Romney. Enne kohtumist peaminister Netanyahuga ütles Mitt Romney:
   
  "Mulle on suureks auks olla siin täna koos teiega. Meid seob paljuaastane sõprus. Ma saabusin siia kriitilisel ajal, et kuulda teie arvamusi ja ideid seoses regiooni- ja rahu probleemidega. Mulle on suureks auks olla Iisraelis 9. Aavil ja tunda selle päeva pühadust.
   
  Nüüd, kus me võitleme Iraanist tuleva tuumaohu vastu, peame lähtuma meie ühistest huvidest ja väärtustest, et suunata Iraan teisele teele ja näidata kogu maailmale USA ja Iisraeli ühist vastutust meie suhetes". 
  vaatas: 596 | add: Yait | rating: 0.0/0
  Kommentaare: 0
  Nimi*:
  Email:
  kood*:
  Copyright MyCorp © 2022
  Free web hostinguCoz